Cum in Arad trebuie sa te programezi la coafor sau la manichiura si pedichiura, am tras concluzia ca ar fi benefic sa avem o rubrica unde sa gasim persoane calificate care vin la domiciliul clientului si aplica unghii cu gel, la un pret modic. Deci cei ce doresc aplicarea unui gel UV pe unghia naturala pot apela la cei inscrisi pe site-ul nostru, iar ei vor veni in mod regulat – sau la cerere – aca sa la voi, la ora stabilita si va vor servi in cel mai scurt timp. Iar cei ce se ocupa cu asa ceva pot apela la noi pentru a fi listati mai jos, o modalitate simpla de a gasi rapid clienti fideli!

Aplic unghii false ( cu gel ) la domiciliu clientului in Arad la preturi mici

Deci ati inteles, aici vom lista micii intreprinzatori care merg la domiciliul clientilor si ofera servicii de manichiura si pedichiura. Evident ca desi in titlu am spus ca este vorba de unghii cu gel, serviciile pot fi complexe, de la oja la ce-si doreste clientul. Da, nu ai timp sa mergi la salon si totusi vrei o lucrare profesionista? Apleaza la un particular, noi verificam in permanenta calitatea serviciilor listate pe site, deci impreuna cu voi, daca ne veti da un feedback, vom fi mereu la curent cu calitatea seriviilor oferite si promovate de noi.

Prima care s-a inscris pe site este Ana, pe care o puteti contacta pe WhatsUp la numarul de telefon +40751326846 pentru a va programa si a spune ce anume servicii doriti. Pentru a va inscrie aici pe site apelati tot pe WhatsUp numarul de telefon +407663514102, cereti la directia “Publicitate si Anunturi” si asta este tot, veti fi preluati imediat de cineva care sa va ajute sa va publicati anuntul aici!

Unghii false ( cu gel ) Arad

Aplic unghii false ( cu gel ) la domiciliu clientului in Arad la preturi mici