Sa presupunem ca esti nou mutat in Arad ai nevoie de o chirie si te intrebi: sa inchiriez un apartament sau o garsoniera? Daca e sa ne uitam lal preturi, ultima varianta pare mai decenta, nu-i asa? Esti o firma care intermediaza astfel de afaceri, ce ar trebui sa faci? Sa iei legatura cu noi, putem sa te ajutam prin publicarea ofertelor la noi pe site, 100% GRATUIT! Pretul de inchiriere a unei garsoniere in Arad este destul de variabil in functie de zona. Am vazut anunturi cu 300 de euro/luna dar si cu 100. Zona Aurel Vlaicu este destul de cautata, aici am vazut ca o garsoniera de 45 m² – ai zice ca e aproape un apartament, se inchiriaza cu 300 de euro/luna.

Inchirieri garsoniere in Arad

Nici in Aradul nou nu stau lucrurile mai bine, chiriile in zona sunt intre 180 si 230 de euro, iar firmele de intermediere in zona imobliara percep un comision de 1/2 din chirie. Mai dai si la stat impozit – aici sunt de partea proprietarilor – ma intreb ce ofera aceste firme in schimb? Pentru chirias ofera oare siguranta de care este nevoie in asemenea cazuri? Dar pentru proprietar ofera ceva garantii ca spatiul nu va fi deteriorat? Sa vedem daca ne va scrie macar o firma de imobiliare.

Merita sa faci naveta din Ungaria in Arad? Depinde ce masina ai, daca ai una care consuma 3 -4 litri la 100 de km, eu zic ca merita. Sa zicem ca faci 40 de kilometri pe zi dus si tot atatia la intors. Un calcul arata ca vei avea 22 de zile x 80 de kilometri. Adica 1760 de kilometri parcursi intr-o luna. La consumul de 4 litri la suta de kilometri ar insemna ca ai de platit cam 70 de litri de benzina [ sau motorina ]. Asta ne spune ca vei plati sub 100 de euro pentru naveta! Parca merita, nu-i asa?

Grasoniere Arad