Aradul abunda in firme ce ofera servicii medicale in domeniul oftalmologic, asa ca la prima vedere ai avea de unde alege. La tot pasul vezi cate un butic unde scrie cu litere de o schioapa: Optica medicala, servicii de calitate – dar oare chiar asa sa fie? In Arad avem farmacii la fiecare o suta de metri, la fiecare colt gasesti rame de ochelari originale, iar pretul difera atat de mult incat incepi sa-ti pui intrebari. Mai mult, o parte din firmele de optica medicala ofera consultatii gratuite, dau cadou tocuri de ochelari iar lentilele sunt gratis. Oare de ce?

Optica medicala in Arad – consultatii gratuite

Daca ma intrebi pe mine, am vizitat doar firma Optivog, sincer sa fiu am fost multumit de serviciile lor. Am facut o pereche de ochelari pentru fata mea, au costat 470 de lei. Mie mi-a m facut ochelari de distanta, am pus lentile antireflex, am schimbat lentilele la ochelarii de citit si nici acum nu inteleg cum reuseam sa vad cu dioptriile mai mari cu 1 pe care le aveam inainte.

Consultatia la Otivog a fost gratuita, la fel si tocurile pentru cele doua perechi de ochelari, ba mai mult si catva reparatii minore la o pereche mai veche de ochelari le-am primit ca bonus. Asa ca pana descoperim alte firme de optica medicala dispuse sa-si ofere datele de contract aici, dar si serviciile pentru testare, asteptam opinia voastra, a celor ce v-ati mai facut ochelari la diverse firme, pentru a vedea cum sta concurenta in Arad in domeniul serviciilor medicale de oftalmologie.

Optica medicala Arad

Optica medicala in Arad – consultatii gratuite