Ca in orice oras si in Ard sunt zeci de firme care ofera servicii de optica medicala, in sa eu va recomand Optivog, pentru ca deja am beneficiat de serviciile lor si am ramas surprins in mod placut atat de profesionalismul cu care trateaza clientii, dar si de acuratetea serviciilor medicale. Daca va spun ca mi-au salvat practic ochii, pentru ca purtam niste ochelari cu cel putin o dioptrie mai mare, iar cand am facut un control la ei, am aflat ca fosta firma la care apelasem pana acum imi dadea “lupe” nu ochelari!

Optivog – servicii de optica medicala de calitate in Arad

De ce sa aleg Optivog Arad? Pentru ca sunt profesionisti in primul rand, au o atitudine corecta fata de client, nu incearca sa-ti vare pe nas produsele scumpe sau greu vandabile si nu in ultimul rand pentru ca au rame de la cei mai importanti producatori, cum ar fi: Fossil, Hugo Boss sau Guess, ca sa amintim doar trei din producatrii de rame de ochelari pe care Optivog le are pe stoc.

AIROPTIXAi nevoie de lentile de conatct? Le gasesti la firma Optivog din Arad, Bulevardul Revolutiei, nr 26 – 38, langa Pizza Ok, chiar in centrul orasului. Iesi la o pizza, iti schimbi ramele la ochelari, sau iti cumperi lentile de contact de la mari prodicatori, precum Air Optix sau Bauch+Lomb. Daca vfrei niste ochelari de soare de calitate, fara sa te temi ca ai fost pacalit si ai cumparat de fapt plastic colorat, poti apela cu incredere, ba mai mult, poti cere un test de pretectie UV, pentru a vedea clar cum stau ochelarii tai din acest punct de vedere.

La final te invit sa le faci o vizita si sa ne lasi un review cu impresiile avute la prima ta vizita la prietenii nostri de la Optivog Arad! Orice parere, sugestie venita direct de la clienti conteaza!

Optivog Arad

Optivog – servicii de optica medicala de calitate in Arad