Pentru tinerii care vor sa se inscrie la o facultate in 2016, atat in Arad cat si oricare alta localitate din Romania, perioada de inscriere pentru sesiunea de vara este intre 13 si 20 iulie, deci mai sunt cateva zile pana cand trebuie sa va depuneti dosarul care trebuie sa cuprinda: diploma de BAC ( sau ultima diploma obtinuta, in copie si original, cererea tip completata pe propria raspundere, adeverinta medicala, trei fotografii tip buletin si documentul de plata a taxei de inscriere. Termenul limita pentru afisarea rezultatelor la admitere este 29 iulie. Pentru sesiunea de toamna din septembrie termenele sunt 3-11 septembrie 2016. Examenele se sutin in perioada 21 – 26 iulie respectiv 14-19 septembrie.

Inscrierea la facultate in Arad in anul 2016, sesiunea de vara si toamna

Acte inscriere facultateDesi data de inscriere la facultate ar trebui sa fie aceiasi in Arad ca si in Bucuresti ( de exemplu ), iata ca la Universitatea Aurel Vlaicu, perioada difera, astfel va puteti inscrie la facultate intre 18-29 iulie 2016 pentru sesiunea din vara si taxa de inscriere este de 50 de lei ( evaluarea dosarului)! Nu uitati dosarul plic, nu se stie daca va primesc sau nu actele de inscriere la facultate fara el, iar termenul nu e foarte generos! Unele facultati cer sa participati si la un examen, altele merg doar pe evaluarea dosarului, deci notele din liceu. Succes la admiterea 2016 – 2017!

Facultati si universitati din Arad: Universitatea de Vest “Vasile Goldis” si Universitatea „Aurel Vlaicu”. In rest, puteti opta pentru facultati din Timis, Bihor sau chiar Cluj. Cautati pe site-ul Aradul.Info si alte informatii legate de admiterea la facultate in anul universitar 2016 – 2017, poate gasiti si alte date de care mai aveti nevoie pentru a va asigura reusita.

Inscrierea la facultate in Arad

Inscrierea la facultate in Arad in anul 2016, sesiunea de vara si toamna