Ne-am propus inca de la primele articole legate de medicina sa venim in sprijinul celor ce au suferinte si cauta remedii naturale, sau medici de incredere in judetul Arad. Am inceput cu cei de la Optivog, pentru ca m-au servit ireprosabil, chiar daca sincer sa zic, inca mai plang dup abanii investiti in ochelari, dar ar trebui sa adaug ca de exemplu ieri, mi-au pus GRATUIT suportul pentru nas la ochelarii vechi. Mai rar asa ceva in ziua de azi, nu-i asa?Mai ales cand vorbim despre optica medicala, unde de obicei te jupaie de bani pentru orice fecustet. Astazi am sa discut despre remediile naturiste pentru cei suferinzi de Coxartroza bilaterala, stanga sau dreapta.

Coxartroza bilaterala – remedii naturale, sfatul medicului cum scapam de duere

Din pacate astazi toti medicii sunt de aceiasi parare, coxartroza este o boala incurabila, iar partea cea mai trista este ca nu este neaparat legata de varsta, desi dupa 50 de ani incidenta bolii este cu 60% mai mare decat la cei ce inca nu au implinit aceasta varsta. Din pacate cei ce sufera de suferi de artrozăa de sold au ca ultima solutie interventia chirurgicala si inlocuirea capului femural cu unul sintetic. Tratamentul medicamentos recomandat de o parte din medicii specialisti consta in administrarea de Synotabs tabelete, sau Synocrom forte. Daca durerile sunt mari se recomanda infiltratii cu un corticosteroid, efectul durand cateva luni.

O varianta care desi nu este foarte mediatizata, folosita cu precadere in SUA, este terapia coxartrozei cu celule STEM, pe care eu unul o sustin, chiar daca azi nu stiu pretul pentru cei neasigurati in Romania. Am inteles ca puteti afla detalii la Spitalul de Urgenta Floreasca, la doctorul  Andrei Bogdan Ioan. Puteti lasa si voi comentarii legate de remediile naturiste pe care le-ati incercat si sa ne spuneti ce rezultate au avut.

Coxartroza bilaterala

Coxartroza bilaterala – remedii naturale