Problemele medicale din spitalele din Arad apar mai tot timpul, iata ca o tanara venita din Sibiu pentru a se opera in Arad la o clinica privata a platit pretul suprem, viata – dupa o operatie de rutina de micsorare a stomacului. Tragedia este cu atat mai mare cu cat se pregatea sa se casatoreasca, alegand in locul dietelor si sportului varianta operatiei de micsorare de stomac. Medicina poate ajuta bolnavii, sau in anumite cazuri ii poate duce pe ultimul drum, cum des se mai intampla in Romania post decembrista.

Operata in Arad, a decedat dupa operatia de micsorarea a abdomenului

Fara a da vina pe medicii de la Medlife, in primul rand pentru ca este un proces in derulare – investigatii – iar in al doilea rand pentru ca cei de la Cinica MedLife Genesys din Arad au anuntat ca pacienta nu a revenit la tratament dupa operatie ( iar aici sunt sigur ca i s-a indicat acest lucru, cel putin din considerente materiale ). Faptul ca a semnat un document prin care-si asuma riscurile ( minore spun mereu medicii, eu cred ca-s mereu majore, fiind vorba de o operatie ) nu spune insa nimic, asta faci daca vrei sa mergi sa te operezi, altfel stai acasa.

Pe  26 iulie sibianca a platit aproape 4.000 de euro pentru a slabi rapid, iata ca la scurt timp operatia i-a fost fatala. Tatal pacientei, Petru Răcean, este devastat si cere dreptate. Cu siguranta ca se va face, momentan nu se poate sti daca a fost malpraxis sau neglijenta pacientei, care probabil a confundat simptomele cu durerea post operatorie. Vom afla in curand si rezultatele anchetei, vom reveni cu amanunte.

Operata in Arad

Operata in Arad, a decedat dupa operatia de micsorarea a abdomenului