Tinerii din ziua de azi s-au invatat sa faca cam tot ce vor si unde vor, asa se face ca un grup de tineri aradeni manca seminte in fata Teatrului de Stat din Arad, asa cum se vede in imaginea de mai jos – sursa Aradon, iar spre ghinionul lor au fost surprinsi de o patrula a politiei. Aveau de ales intre amenda si a da cu matura pentru a curata cojile de seminte de pe jos. Tinerii au ales evident a doua soulutie, iat noi vrem sa felicitam politia din Arad pentru ceea ce au facut. O lectie de viata, sa speram ca tinerii aradeni au inteles-o!

Au fost pusi sa dea cu matura in parcul din fata Teatrului de Stat din Arad

Amenda pentru astfel de infractiuni este cuprinsa intre 1501 si 2000 de lei, asa ca i-ar fi usturat bine la buzunar pe acesti tineri veniti la munca in orasul Arad. Tinerii nostri s-au aratat fericiti ca au primit o sanctiune atat de usoara in locul unei amenzi usturatoare. Inarmati cu bere si Coca Cola, la care au adugat drept gustare semintele, tinerii care lucrau in Ineu stateau linistiti pe banca, crezand ca pot arunca cojile pe jos. S-a dovedit ca s-au inselat, dar de data asta au scapat doar cu munca si avertisment.

Ne bucuram ca politia mai da si avertismente, pentru ca de amenzi suntem satui, iar lectia speram ca a fost inteleasa de acesti tineri. Daca am fi mai atenti cu orasul nostru, cu siguranta ar fi mai curat. Nu zic nimic insa despre cei ce arunca chistoacele pe jos, iar daca ar fi ceva mai multe cosuri de gunoi pe strada, cred ca ar fi mai mult decat OK!

Cu matura prin Arad

Au fost pusi sa dea cu matura in parcul din fata Teatrului de Stat din Arad