Banuiesc ca stiti deja de anul trecut ca Praktiker Romania este de fapt proprietatea britanicilor, care acum dupa BREXIT probabil ca se vor bucura de noua lor achizitie mai mult decat atunci cand au cumparat magazinele de bricolaj de la noi din tara. Asadar doar Dedeman a mai rams cu proprietar roman, mai exact cei doi frati moldoveni. Ca sa mai clarificam putin, grupul britanic Kingfisher a luat lantul de magazine Praktiker de la omul de afaceri Omer Susli. Dar nu despre asta voiam sa va zicem, ci despre inghesuiala de ieri cand s-au anuntat reduceri de nerefuzat la Praktiker Arad.

Ziua reducerilor la Praktiker Arad

Daca este sa foi corect, eu am tot luat produse de bricolaj de la BricoStore, nu sunt cine stie ce de calitate, dar pentru bugertari ca mine sunt perfecte [ evident in afara de masina de tuins iarba manuala care nu tunde, pe care am avut norocul sa o returnez si sa mai pun bani sa iau un Boch pe benzina, in afara de lopata – harletul – care s-a indoit in pamant si cu siguranta in afara de coasa care s-a rupt in ciulini  si pe care au sudat-o dar nu a tinut, in rest sa zic asa OK! ].

Nu a fost o reducere la tot ce este in magazin ci la o serie de produse care nu prea sunt necesare in fiecare gospodarie sau pe care nu le cumperi an de an, asa ca fara sa stie ce vor cumpara, aradenii s0au inghesuit sa vada reducerile, iar altii le-au si plasat putin mai scumpe la vanzare pe OLX. Nu poti sa zici ca romanul nu e inventiv?

Praktiker Arad