Fara sa stim cat adevar si cata gluma este in marturisirea facuta pe platourile Umor, cand Migai Bendeac a recunoscut ca face parte din minoritatea LGBT, cert este ca a facut un parid pentru cei care nu se regasesc in restul comunitatilor din Romania. Partidul sau se numeste “Partidul Fără Prejudecăți” si evident ca inteleg toti care este miza lui. Va fi el votat de minoritatile care ar trebui sa se regaseasca in partid? Ma indoiesc, dar asta este o alta problema.

Mihai Bendeac si-a facut partid pentru LGBT-isti si alte minoritati

Asa am ajuns noi sa avem la stiri tot felul de chestii ciudate, iar Mihai Bendeac este unb ciudat, sa fim sinceri. De ce am dat stirea noi? Pentru ca partiddul lui Bendeac s-a inaugurat la noi in Arad! Iti vine sa crezi? De ce la noi in Arad? Ar trebui intrebat actorul – caci fara sa exageram, Mihai Bendeac este un actor, inca unul foarte bun si talentat. Ce face el la iUmor nu este sa zicem asa, cea mai semnificativa prezenta a sa in media romaneasca, dar asta este iarasi o alta discutie.

Daca vrei sa afli detaleii despre biografia lui Mihai Bendeac, cauta pe Wikipedia sau de ce nu, pe site-ul Actori.Info – locul unde gasesti informatii despre multi actori, inclusiv de la Teatrul de comedie unde joaca si Bendeac. Sau poate va aduceti aminte de el din Supravietuitorul lui Sergiu Nicolaescu? Ca sa radem, el nu avea nume in film, era unul dintre jucatorii de la o masa verde. Dar a jucat in film, nu-i asa? O fi rol sau figuratie?

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac si-a facut partid pentru LGBT-isti si alte minoritati