Ilinca Vandici are 30 de ani si Catalin Tira abia a implinit 22, dar ce poate face lumea cand e vorba de dragoste? Stai fara grija, fotbalistul a trecut mai intai pe la Anda Adam ( 36 ), deci intrebarea este daca Tira incepe sa scada varsta pretendentelor sale, sau nu va trece niciodata mai jos de 30? Nici Ilinca nu e cine stie ce cand vine vorba de ales, fostul prieten Andrei Neacșu ( 25 ), a fost si el mai intai pe la Anda, deci se pare ca cele doua au gusturi comune. Sau poate ca Ilinca Vandici ii vrea mai necopti, e aia ii trimite mai intai la lectii e vara cu Anda. Nu stiu care-i treaba, dartrebui sa va dam stirea asta la rubrica Monden, nu-i asa?

Ilinca Vandici ( 30 ) si Catalin Tira ( 22 ) si Anda Adam ( 36 ), un trio formidabil

Ca sa lansam lucrurile clare, Anda Adam nu este subiectul acestui articol, iubirile ei sunt mai scurte ca o ploaie de vara, deci nu despre ea discutam, ci despre Ilinca Vandici si fotbalistul Catalin Tira. Stiu si eu ca dragostea nu are varsta, dar nici minte nu are? Ca sa incheiem povestea cu Andrei Neacșu, fiul primarului din Tunari ( mai pana la urma se invart in cerc inchis – era sa zic vicios ).

Ilinca Vandici s-a nascut acum 30 de ani in Oradea, adica pe soseaua pe care am decis eu sa merg de azi inainte la Cluj. Povestea care a aprins spiritele a fost cand s-a aflat ca este “combinata” cu Liviu Varciu, desi cred ca ati si uitat evenimentul si sigur nu asa ati aflat ca exista o prezentatoare TV pe numele ei, Ilinca Vandici. Voi o stiti cu sigurantape Ilinca pentru ca a castigat finala de la “Dansez pentru tine”. Sau ma insel, o stiti de cand a probat hainele la Cancan TV? Hai fiti sinceri, cautati poze pe net cu Ilinca Vandici, chiar daca stiti ca acum imparte cearseafurile cu Catalin Tira?

Ilinca Vandici

Ilinca Vandici ( 30 ) si Catalin Tira ( 22 ) si Anda Adam ( 36 ), un trio formidabil