Uite ca la initiative stam bine in Arad, Consiliul Judetean Arad, Primaria Municipiului Arad si universitatile Aurel Vlaicu si Vasile Goldis vor sa-i opreasca pe tinerii nostri sa paraseasca Aradul. O gogorita, va zic eu! Ce vor ei? In fata televiziunilor spun ca vor sa ridice nivelul de educatie al cetatenilor, in spatele lor este clar ca vor mai multi bani, la universitati si implicit la bugetul local. Stiti de unde stiu toate astea? Pentru ca am fost nevoit sa bat Aradul din est pana in vest si de la nord la sud. Am vazut cum nimanui nu-i pasa de oameni, de faptul ca se lucreaza care 15 – 16 ore pe zi la salariul minim pe economie!

De ce pleaca tinerii aradeni din oras, judet si tara?

Raspunsul este simplu, pleaca pentru ca sunt platiti prost, inchirierea unei garsoniere cu un minim de confort se face la 100 de euro minim, fara contract si fara documente legale, nici macar o viza de flotant nu pupi la banii astia! Cum s-ar rezolva problema tinerilor din judetul nostru? Simplu, cateva oferte de la stat, cu un salariu sa zicem de cel putin 1500 de lei net, cazare in camine de nefamilisti la pret rezonabil, ia sa vedeti cum stau tinerii acasa!

Primarul Aradului Gheorghe Falcă a fost realaes pentru a patra oara, nu va da de gandit treaba asta? Sa fie asa de bine in Arad incat sa nu fie nevoie de o schimbare la varf? Ba trebuie schimbare, dar nimanui nu-i mai pasa, toti sunt cu gandul la plecat din tara, indiferent ca va creste sau nu nivelul de scolarizare, perfectionare sau mai stiu eu ce viseaza ei. Da, am inteles ca se face cercetare in Arad, dar cati raman aici dupa un an sau doi de salarii mizere? Jumatate? Mai putin de jumatate? Raspundeti singuri, stiti deja raspunsul!

Locuri de munca Arad

Cauta un loc de munca in Arad, apasa aici!