Ce faci daca esti pensionar, traiesti la Arad in casa ta si tii cu Real Madrid? depinde ce rezultatul meciului, dac este vorba de meciul cu  FC Barcelona, evident pierdut de madrilenii si castigat de catalani. Sa fie aici vorba de politica sau de microbul fotbalului? Important este ca batranul nostru de 70 de ani ce locuia in cartierul Gai, a decis sa dea foc casei de suparare. Suparat ca echipa sa preferata a fost invinsa de echipa separatista din Catalonia, acesta nu a mai putut rabda si si-a incendiat casa!

Sfarsit de an tragic pentru un microbist aradean

Din fericire o vecina a venit repede sa vada ce-i cu fumul si a alarmat pompierii, care la randul lor i-au salvat casa batranului de flacari. Familia care sarise in ajutor a reusit sa-l salveze si pe batran, inainte sa vina pompierii, deci desi tragic evenimentul, s-a soldat doar cu pierderi materiale si mult fum in cartier! Sfarsitul de an o sa-l prinda pe la vecini, care sunt sigur vor scoate programele de sport din grila de programe.

Lasand gluma la o parte, cu siguranta ca batranul avea probleme psihice, maia les ca vorbim de meciuri internationale, iar clasarea pe locul secund a echipei din Madrid, nu cred ca este sfarsitul lumii. Tragicul eveniment a avut loc pe 23 decembrie, deci inainte de Craciun. Sa speram ca pe final de an vom veni si cu o veste mai buna si mai placuta pentru aradenii de pretutindeni!

Pompieri Arad

Sfârșit de an tragic pentru un microbist arădean