15 aradeni au fost refuzati sa zboare in Mexic cu TUI, compania refuzand sa- lase sa urce la bord de teama ca in cazul unui refuz de intrare in Mexic vor trebui sa-i cazeze si sa-i aduca inapoi in belgia pe cheltuiala lor. Dupa mai multe incercari nereusite, cei 15 aradeni au decis sa-si continuie vacanta in  Republica Dominicana. Evident ca la reintoarcerea in tara vor da compania aeriana TUI in judecata. Evenimentul nefericit a avut loc in data de 19.11.2017,  duminica.

15 aradeni refuzati sa zboare in Mexic din Belgia cu TUI

In mod evident cei 15 au fost refuzati pentru ca aveau pasapoarte romanesti, iar cum tinerii erau cu toate documentele in ordine, in cel mai probabil caz vor castiga procesul impotriva companiei TUI. Suntem curiosi daca presa va relata pe larg subiectul si daca vom afla deznodamnatul. Cum va afecta evenimentul “actiunile ” companiei TUI in Romania nu stiu, care va fi explicatia lor ramane de vazut.

Nu trebuie sa ne panicam datorita acestui incident, nu este singular si nu se intampla numai romanilor, acesta fiind si motivul pentru care am evitat sa mergem de exemplu in vizita la prieteni in Egipt, viza se ia in aeroport si nu prea voiam sa riscam, desi mi-ar fi placut sa vad piramidele si sa am cazarea si masa gratuite. Probabil ca TUI va plati ceva despagubiri in acest caz, insa nu suntem la fel de siguri daca s-au rezolvat problemele romanilor nostri.

TUI

15 arădeni refuzați sa zboare in Mexic din Belgia cu TUI