Asa cum stiti deja, de cativa ani colaboram cu site-ul CautBona.Com, deci cei ce doresc sa angajeze o bona in Arad o pot face si la noi pe site, sau daca doresc pot folosi grupul de FaceBook cu acelasi nume. Iar pentru ca si noi avem nevoie de personal va anuntam ca angajam personal pentru publicitate – adica sa gaseasca si sa atraga publicitate pe site-ul nostru. Plata este fix 50% din ceea ce aduceti ca publicitate, deci in mod cinstit facem profitul pe din doua cu voi!

Locuri de munca in Arad in 2017

Daca sunteti o firma de recrutare sau doriti sa angajati personal, nu uitati ca puteti folosi si rubrica de anunturi gratuite ( pentru angajari locale sau pentru cei ce cauta un loc de munca ). Am auzit ca sunt locri de munca disponibile si in domeniul IT, daca stiti programare sau va pricepeti la SEO, nu ezitati sa anuntati. BA chiar se cauta personal pentru a scrie articole pentru site-uri, asa numitii content writeri, deci locuri sunt – sa fie si oferte din partea celor ce au nevoie de asa ceva, noi le publicam.

Vine in curand primavara si rasa terasele deci iarasi vor fi oferte de barman ospatar in Arad ( salarii cam mici, parerea mea ). Important: se angajeaza sofer – relatii la numarul de telefon 0741236342 URGENT! Pentru cei ce au categoria D – locuri de munca ca sofer bine platite. Detalii la numarul de telefon 0731121882. Sunati la numerele de telefon afisate pe site, nu lasati mesaje aici! Daca dorit sa depuneti CV-ul folositi formularul de mai jos! Scrieti pe lard ce experinenta aveti, unde ati mai lucrat si de ce sunteti in cautarea altui loc de munca. Specificati salariul dorit, alte beneficii. Succes!

Locuri de munca in Arad 2017

Locuri de munca in Arad in 2017