Locuiesti in judetul Arad, ai nevoie de o bona interna si nu ai gasit inca? Suna urgent la numarul de telefon +40763514102 ( incusiv pe WhatsUp ) si stai de vorba cu bona perfecta. Varsta bonei – 23 ani. Experienta – 3 ani incresterea copiilor. Disponibilitate – imediat. Cerinte: carte de munca, salariul decent. Daca nu este posibil sa lucreze de luni pana duminica, este ok si de luni pana vineri, deoarece poate face naveta in weekend – 50 km de Arad. Iubeste copii, este vesela, sociabila si plina de energie.

Caut bona interna in Arad

Portalul judetului Arad isi doreste sa vina in sprijinul cititorilor sai, iar pentru asta va oferi ori de cate ori se cere, rubrici noi si informatii de actualitate, cum sunt locurile de munca disponibile, cereri de la cititori, deci in general vom incerca sa acoperim toata gama de stiri si informatii ce pot veni in sprijinul cititorilor nostri din Arad. Am inceput cu ofertele de munca pentru bone pentru ca ieri am primit un email si ni se solicita acest lucru.

Colaboram cu portalul i4Jobs.Net, cu pagina si grupul de pe FaceBook – Caut Bona, deci cel putin la aceasta categorie de cereri suntem in topul preferintelor cititorilor. Nu uitati ca ne puneti trimite CV-ul dumneavoastra pentru a fi postat pe site-ul Caut Bona, acest lucru fiind 100% GRATUIT! In general serviciile de publicitate pentru persoane fizice este oferit gratis de portalul nostru si de cele peste 30 de sit-uri cu care avem relatii de parteneriat.

Bona-interna-Arad

Caut bona interna in Arad