Au inceput sa circule de cateva zile pe retelele de socializare poze din cartierul Alfa din Arad, cu porci liberi la plimbare. Nimeni nu face nimic, nu se prea stie a cui sunt si cum au ajuns sa se plimbe slobozi prin Arad. Ma mir ca nu-i prinde nimeni, chiar daca mai e multlpana la Craciun. Mai mult, presa locala – dar nu numai – a inceput sa publice stirea si pozele, avand in vedere ca si azi porcii au fost vazuti [ si fotografiati ] cum se plimba liber pe strazi.

Porcii invadeaza Aradul – imagini de azi din cartierul Alfa

Banuiesc ca la jurnalul de seara d ela Pro TV o sa vedem stirea – ne-am asigurat deja ca vestea va ajunge de pe FaceBook la cat mai multi romani ce vor distribui articolul, ca sa se sesizeze si primaria din Arad. Sper sa vada stirea si cei din diaspora, ca sa nu uite de ce au plecat din tara – evident ca nu acesta e motivul principal, nici macar faptul ca Ponta si Sova au fost achitati in prima instanta nu e fatal pentru tara, dar nivelul de mizerie – inclusiv la salarizare – va duce cat mai multi romani in afara granitelor tarii.

Cum au ajuns porcinele sa umble pe strazile din Arad nu stie nimeni, nici macar nu le revendica nimeni – si nu-s putine, se vede din poze. Evident ca cei mai multi dintre cei 18.000 de locuitori din cartier stau la case, dar mai sunt si blocuri, deci parca ar fi nefiresc sa dai nas in nas cu Ghita, nu-ia sa? Probabil ca faptul ca de la parcul Alfa din Arad si pana la camp liber sunt cateva zeci de metri favorizeaza plimbarile nestingherite ale porcilor – nu cei din politica, aia sunt la Bucuresti concentrati.

Porcii invadează Aradul

Porcii invadează Aradul – imagini de azi din cartierul Alfa