Vin an de an de la Bucuresti la Arad la socri, nevasta-mea isi pune unghii cu gel iar eu stau si ma desfat cu bunatatile din curte – de la fructe de sezon la legume proaspete.Problema este ca nu merg niciodata pe Autostrada A1 prin Timisoara si prefer sa merg pe curbele alea nesfarsite pentru ca nu vreau sa ma enervez la intrarea sau iesirea de pe autostrada. Acum am si placerea sa merg de la Sibiu la Deva fara sa mai parasesc autostrada, deci de ce sa imi fac nervi daca nu trebuie?

De ce nu merg eu spre Arad pe Autostrada A1

Am obosit sa citesc cat este de bine la unguri pe autopstrazi si cat de rau este la noi, ba chiar avem si explicatii legate de teoria conspiratiei, precum ca nu ne lasa vestul sa facem autostrazi. Daca ajungi pe DJ 691 esti pierdut, stai pe loc cu orele, doar ca sa intri pe autostrada, de ce sa aleg traseul asta? Ca sa consuma mai multa benzina, sa ma enervez si sa zic ca am parcurs mai multi kilometri? Iaca NU, eu evit sa merg pe la Timisoara si aleg traseul pe la Vladimirescu.

Ieri am fost sa ia banii vecinul meu de la Selgros, e acolo nu stiu ce banca deschisa in weekend – sambata mai exact. Am facut greseala sa o luam pe ocolite, pe E 68 – cica o sa fie mai rapid, de unde? Am stat la bariera sa treaca trenul de doua ori, drumul de de toata jalea, iar banca culmea se deschidea la 10, desi George – vecinul meu venit din Austria zicea ca la noua! Cam asta-i treaba cu autostrazile la noi, poate o sa vad candva ceva ce leaga Aradul de Suceava – sau Iasi. Vise parinte, vise!

Autostrada A1

De ce nu merg eu spre Arad pe Autostrada A1