De ani buni fac drumul dintre Brasov si Arad, dar niciodata nu am reusit doi ani la rand sa merg pe acelasi traseu. Azi am aflat ca se redeschide nodul de la Soimus, eram total nedumerit. Apoi am aflat ca luna trecut sa-u facut iarasi lucrari la Autostrada A1, deci iar nu reuseai sa ocolesti Deva pana la Soimus. Evident ca jonctiunea cu A1 Arad – Tmisoara – Deva nici pomeneala sa fie gata! Avem o tara ca afara, afara din UE poate, caci asa nu se mai poate!

De la Arad la Sibiu cand pe A1 cand pe langa

Teoretic cine vrea sa mearga mai repede si evident sa consume ceva mai mult ar trebui sa mearga de la Arad la Sibiu pe autostrada A1, doar ca ea nu este tocmai gata nici anul asta! Sincer nu mi se pare o afacere sa ocolesc atata, asa ca imi place sau nu merg pe DN7, ca pana acum 30 de ani! Jos aveti cu verde ce tronsoane de autostrazi avem gata, teoretic avem ceva ce leaga cat de cat Constanta de Nadlac, dar cu pauze mari si dese. Nu stiu de ce nu au facut un plan si pentru Sibiu Brasov, pe mine m-ar fi ajutat oricum.

Ar mai ramane de legat Targu Mures de Brasov si evident o legatura in Moldova. Am fi avut si noi macar ca ungurii ceva autostrazi viabile, ca nu putem visa drumuri nationale chiar ca in vest, dar macar sa avem cum sa ajungem rapid in cele trei regiuni mari ale tarii. Cum ajungi de exemplu de la Bucuresti la Drobeta Turnu-Severin nu mai inreb. Nu mai zic de la Botosani sau Suceava la Constanta, asta e deja un vis, filme S.F.

Autostrazi