Compania Naţionala de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a mai reusit o performanta, la scurt timp dupa ce ne-am laudat ca avem o mica autostrada ce leaga Europa de Timisoara si Arad, portiunea dintre Pecica si Arad intra in reparatii. Se pare ca s-a distrus sensul de mers dinspre Ungaria spre Romania, deh – cred ca circula mai multi spre noi decat noi spre ei, nu-i asa? Adica vin dar nu mai ies, sau ies prin alt punct de trecere a frontierei, ce mai – avem iar cheltuieli, deci paguba in buget!

Autostrada Pecica – Arad intra in reparatii de azi, evident pe banii nostri

CNADNR o sa ne spuna ca autostrada e in garantie si ca se repara pe banii constructorului, doar ca noi stim ca intr-un fel sau altul tot noi o sa platim oalele sparte, pentru ca asa e la noi. Sambata cititorii nostri ne-au trimis poze cu muncitorii care deja se apucasera de lucru, asta ca sa nu mergem prea grabiti pe autostrada. Martea trecuta am incercat si eu sa merg de la Arad la Cluj pe partea de autostrada pe care o arata GPS-ul, am facut fix 4 ore si jumatate, la fel cum la intoarcere am facut prin Oradea, dar cu 100 de kilometri mai putin.

Deci aviz amatorilor de drumetii, s-a reparat 100% din traseul Arad Cluj Napoca, ce-i drept multe sate, dar asta e o alta discutie, pana o sa avem si noi ca altii autostrazi care sa ne duca in cateva ore – de exemplu doua ore – pe distante de maxim 300 de kilometri, noi mergem prin sate si pe drumuri judetene. Ca sa nu uit, cei 40 de kilometri de autostrada au fost inaugurati fix acum un an, adica pe 15 iulie 2015, dupa patru ani de stradanii ale constructorului agreat de CNADNR.

Autostrada Pecica - Arad

Autostrada Pecica – Arad intra in reparatii de azi