Desi vestea este veche, de anul trecut – nu stiu cum de am trecut-o cu vederea, asa ca o postam azi – bancile din Arad care costa numai 8.250 de euro! Intrebam retoric, oare cine s-a imbogatit? Nu sunt multe, ca sa nu bata la ochi, doar 12 si au costa o avere bugetul local. Ziarele titrau acum un an ca au ajuns sa doarma vagabonzi pe ele, ca si cum asta e problema, nu ca au costat ca si cand ar fi vopsite cu aur! Am inteles ca responsabil de proiect a fost BERRA EDILSISTEM S.R.L. din Pitesti. Pai evident,  ca doar nu era sa faca amenajarea zonei pietonale din Arad o firma locala?

Cat costa o banca in Arad?

Credeai ca te intreb de o banca comerciala? NU, este vorba de o banca de lemn, care in Arad a costat bugetul local doar 8.250 de euro bucata! Bine macar ca am dat mai putin pe cosurile de gunoi – 14 la numar – doar 850 de euro – cam cat un iPhone X, nici nu e scump, nu-i asa? In ce an se intampla asta? In 2011, acum 7 ani. S-a prescris? Nu o fi numai vina primariei, caci a fost licitatie deschisa si a participat – ati ghicit  – un singur ofertant!

Pe la primarie a trecut si Curea de conturi in 2012, nu am auzit sa se fi lasat cu ceva penalizari garve pentru cei ce au dat banii cu sacul firmei din Pitesti, iar scuza a venit repede: nu au fost de fapt bani ai primariei, ci bani europeni. A, atunci e perfect, pana nu o sai ceara aia ( U.E.) inapoi si atunci iar dam din colt in colt.

banci in Arad