Daca a venit toamna e timpul sa inchidem gazul, nu-i asa? Iata ca cei de la Delgaz Grid anunta ca noua strazi din Arad vor ramane fara gaze, adica nici tu mancare la aragaz si nici incalzire daca ai ghinionul sa ai centrala de apartament [ sau ma rog la casa! ]. Deci azi e duminica si aveti tomp pana la ora 8:30 – luni de dimineata – sa va faceti cald in case, sa gatiti si sa va gasiti solutii alternative pentru lipsa de gaze din locuinta. Ce vor face institutiile private dar si publicie din zona? Inghit in sec!

Aradenii ramasi fara gaze pe 11 noiembrie

Cum vine frigul, cum apar si problemele 0 chiar daca cei de la Delgaz Grid spun ca e vorba de modernizarea retelei de distributie, parca nu e chiar ok sa o faci in noiembrie, nu-i asa? Mai exact s-a finalizat o lucrare si trebuie racordata la retea, asa ca se spera ca pana seara la ora 18:00 sa avem din nou gaze la aragaz si/sau la centrala pe gaze. Ok, sa vedem daca reusesc, cei mai muti fiind luni plecati la munca in acest interval orar.

Unde pot apare probleme? Pai la cei ce au instalatii pe gaz si care nu au aflat de problema, daca uita gazele deschise si sistemul nu decupleaza alimentarea automat, s-ar putea sa fie probleme! La noi e mereu asa, facem si dam sfaturi, dar daca ai o soba pe gaz din anii 90? Ok, marea majoritate a centralelor stiu sa opreasca alimentarea cu gaz cand dispare focul, dar cele vechi? Ma gandesc ca nu lasa nimeni ciorba pe aragaz, asa ca problemele sunt de fapt doar la boilar sau centrala [ acestea mai pot functiona si prost, aici e o problema majora! ].

Fara gaz la Arad

Arădenii rămași fara gaze pe 11 noiembrie