Cartierul rezidential Westfield din Arad este visul oricarui aradean in ceea ce priveste locuinta. La nordul Aradului a rasarit acum ceva timp un nou cartier rezidential, dezvoltat de Westfield. Are doar doua strazi, Aleea stejarului si Aleea Teiului, iar pana in centru ai doar sase kilometri. Asta daca ai chef sa faci un drum in Arad, daca nu ai aici propria zona comerciala, gradinita si cam toto ce-ti trebuie. Asa ca indiferent daca locuiesti intr-o casa de 126 m² sau in cea de 196 m² ai sa fii multumit de alegere. Acum depinde si de cine esti si ce banuti ai agonisit, pentru ca nu e tocmai ieftin a stai in cartierul rezidential Westfield din Arad.

Cartierul rezidential Westfield din Arad, paradisul celor cu bani

Daca bucurestenii au ales sa se mute la Corbeanca sau la Snagov, milionarii din Arad pot sa fie la doi pasi de oras, in cartierul rezidential Westfield. Nu spun ca e un lucru rau, ba chiar sunt mandru ca avem asa ceva la noi in judet, pentru ca de ce sa nu fim sinceri, viata este pentru cei cu bani, nu pentru omul de rand, ma refer aici la viata buna, evident. Cartierul va avea doar 700 de locuitori, nici multi nici putini, daca te gandesti ca sunt sate care au doar dublul acestui numar de localnici. Un mic sat in apropiere de Arad, dar un sat bogat, deci cine stie – poate se vor gasi servicii speciale pentru ei, cum ar fi adusul laptelui la usa!

In 2014 pretul casei din poza de mai jos era de 64.000 de euro, nu tocmai de speriat, dar la cheie era doar parterul, mansarda fiind cum se zice, la rosu. Primeai la ora aceea patru camere, doua bai si evident o mica curte. Daca te gandesti ca sunt garsoniere in Arad care se vand cu 28.000 de euro, mai ai ceva de zis?

Cartierul rezidential Westfield

Cartierul rezidential Westfield din Arad, paradisul celor cu bani