Situatia s-a schimbat putin, asa ca am decis sa fac schimb cu apartament du doua camere in Arad, fara costuri suplimentare. Pentru detalii gasiti numarul de telefon ( doar WhatUp, sunt in Ungaria ) pe pagina de contact, sau lasati un mesaj aici in rubrica de mai jos. Nu uitati sa lasati si telefonul, daca este posibil adresa de email sau profil FaceBook, pentru a discuta in cel mai scurt timp. Daca te decizi sa cumperi, pretul casei este de 31.000 de euro, 100 m², trei camere, baie, bucatarie, toaleta si debara. Dispuneti de doua garaje, unul inchis pentru o masina si unul deschis pentru doua. Dependinte din beton si caramida, asa cum se vede si in imagine.

Schimb casa in Ungaria pe apartament in Arad

Casa din Ungaria are o gradina de 1800 m², evident apa curenta, electricitate si gaze. Fantana forata in gradina ( momentan folosesc apa si in casa, deci pretul este aproape de zero la m³ de apa menajera ) la o adancime de 60 de metri. Casa este renovata de curand, va puteti muta oricand. O vindem semi-mobilata, adica cu tot ceea ce-ti trebuie la nivel minim, bucatarie echipata complet. Primiti in acest pret si uneltele de gradinarit, masina de tuns iarba cu benzina, pompa pentru apa cu bazin, etc.

Pretul nu este negociabil – bine, in limite acceptabile, in functie de oferte se poate si negocia, nu acceptam plata in rate, masini in compensatie, etc. In cazul unui schimb platim doar actele la notar in Romania.

Casa Ungaria

Schimb casa in Ungaria pe apartament in Arad