Cum merge internetul in Ungaria? Pai de la jalnic la foarte jalnic, as zice eu. Am facut un test de viteza si vedeti si voi ce a rezultat. OK, poate ca o fi fost o intamplare ar zice unii. Am repetat testul la diferite ore ale zilei, de la 8 la 13. Nicio schimbare. La un pret de 4000 de HUF pe luna, cam asta primesti. Am incercat sa ma conectez la 4G prin Roaming de la noi. Desi am avut un ping mai mare, viteza a urcat pana la 35 Mbps, ceea ce pot sa zic ca este onorabil, pe Hotspot. Da, pretul ar fi cam tot ala, adica 12 euro la Telekom – dar evident ai doar 6 GB de trafic inclus, din cei 15 GB platiti.

Cum merge internetul in Ungaria

Asa ca o sa fac un test, in afara de programele TV, restul o sa pun pe Hotspot mobil pe telefon. Da, nu pot sa zic ca baietii d ela net nu sunt amabili, noi avem o casa devacanta si luam net cam o luna pe an, hai ca s-a mai intamplat sa stam si doua luni, in doua reprize de o luna. DA, primesti doua zile gratis – ne-am dus pe 29 sa ne conectam. Dar sa fim serios, 0,42 Mbps nu e viteza. Nu mai zic de UpLoad, noi am obtinut 14,34 Mbps pe 4G. Iar aici vorbim de cablu, nu de WiFi.

La tara merge si asa, nu ai ce face – alte oportunitati nu prea ai. A, sa ai o cartela de 5 euro cu trafic nelimitat si minute cat vezi cu ochii, asta da – ar merge. Sincer sa fiu apreciez netul la noi in tara, preturile sunt cat de cat ok, iar daca la casa prinzi o conexiune Gigabite, esti chiar fericit. Acum sa-ti mearga tie laptopul la vitezele astea de conectare. DAr mai e putin si vine 5G-ul la scara larga, atunci sa vedem ce facem.

Internet Ungaria