A devenit din ce in ce mai scump sa trimiti bani acasa din strainatate, asa ca TransferGo pare a fi o solutie foarte buna, alaturi de Transferwise care este si el un site care va ajuta sa economisiti bani atunci cand trimiteti familiei. Daca vreti sa ne ajutati, folositi link-ul pus aici pe site, sau cati click pe poza pentru a va inregistra. Nu o sa va bat la cap cu marile avantaje ale acestor sisteme de transfer a banilor, gasiti si singuri pe internet. Dar daca folositi aceste metode, ajutati comunitatea noastra din Germania prin folosirea link-urilor puse la dispozitie aici pe site.

Trimite bani acasa ieftin cu TransferGO

Daca sunteti nou in sistem, lasati-ne un mesaj cu experienta voastra, dara folositi deja una din cele doua metode, la fel puteti lasa mesaje cu review-urile voastre. Noi le-am folosit pe ambele si sincer am iesit mai ieftin decat orice alta metoda, de la Western Union si pana la transfer direct in cont. TransferGo este un serviciu online care iti permite sa efectuezi transferuri de bani in Europa si alte tari din lume in conditii avantajoase. TransferGo ofera o alternativa la transferurile prin intermediul institutiilor bancare – rapid, ieftin, sigur, simplu de folosit.

Ca sa poti efectua un transfer de bani ai nevoie de un cont de utilizator TransferGo si un cont bancar din care sa trimiti banii.

Intrucat vorbim de un serviciu online, trebuie sa detii un dispozitiv, precum: laptop, telefon mobil, tableta si, bineinteles, acces la internet.  

In cazul sumelor mai mari, furnizorul poate introduce filtre aditionale pentru verificarea identitatii, a adresei sau fondurilor.

  • Pentru transferuri cu valoare mai mare de 700 lire sau echivalentul in alta moneda, serviciul iti va solicita automat sa incarci un document de identitate (buletin, pasaport, permis de conducere);
  • Pentru transferuri care depasesc 3.500 lire, ai nevoie de o dovada de adresa (extras de cont, factura de utilitati etc.);
  • Pentru transferuri mai mari de 6.500 lire, compania iti va cere sa faci dovada sursei financiare (contract de vanzari, de inchiriere, adeverinta de salariu etc.).

Aceste masuri de securitate au drept scop prevenirea actiunilor frauduloase.

Destinatarul transferului are, de asemenea,  nevoie de un cont bancar in care va primi banii.

TransferGo

Apasa si trimite bani la cel mai mic pret cu TransferGo