Abia s-a incheiat anul scolar ( universitar ) si deja ne gandim la garsonierele lasate libere de fostii studenti. Atunci cand vrei a inchiriezi o garsoniera in Arad trebuie sa stii doua lucruri, nu este de loc usor si nici ieftin! Majoritatea proprietarilor vor contracte pe termen lung, cer garantii de 100 sau chiar 200 de euro, dar uita sa faca contract legal ( altii nu fac nici macar de mana un contract, asa ca te sfatuiesc sa citesti si sfaturile noastre legate de inchirieri). In rest nu-ti ramane decat sa cumperi ziarul local sau sa cauti pe net – aici intervenim noi si speram sa strangem aici 90% din ofertele valabile!

Inchirieri garsoniere in Arad, oferte proprietari, exclus agentii!

In mod evident ca cei care inchiriaza o garsoniera in Arad o fac pentru ca fie sunt singuri si nu au nevoie de prea mult spatiu, fie vor sa plateasca mai putin – chiar ma intreb ce-i mai ramane unui tanar care castiga 1000 – 1200 de lei pe luna dupa ce inchiriaza singur o garsoniere? Ca sa nu o mai lungim: esti particular si inchiriezi, sau esti interesat de ofertele din Arad? Lasa anuntul tau aici, 100 % GRATUIT! Adio cheltuieli, tot ce mai trebuie sa faci este sa distribui anuntul tau dupa ce este publicat ( maxim 24 de ore de la postare! ).

De ce trebuie sa distribuim anuntul? Pentru ca asa vom sti ca ne vad sute sau mii de aradeni interesati de astfel de oferte imobiliare. Distrinui tu, distrinuie prietenul si astfel toata lumea stie unde sa caute GRATUIT anunturi imobiliare! Pare mai simplu si mai eficient decat sa pui pe OLX, sau mai stiu eu pe unde, nu-i asa?

Garsoniere Arad

Inchirieri garsoniere in Arad