Nu stiu de ce, dar se pare ca lumea ii prefera la primarie pe cei vechi, despre care au mai auzit cate ceva, tot ceea ce sper este sa nu se mearga pe principiul ” asta deja sipa umplut buzunarele, altul nou o sa vina si mai flamand”. Rivalul sau sustinutr de PSD, Sebastian Bulumac – a obtinut doar 20% din voturile valabil exprimate, in timp ce vechiul primar a reusit sa stranga sub sigla PNL aproximativ 40% din voturi. Victorie clara si desigur asteptata de cei care stiu cum merg treburile la alegerile din Romania, dar si la Primaria din Arad.

Gheorghe Falcă la al patrulea mandat ca primar in Arad

Din pacate nici Aradul nu face exceptie, doar  55.253 de alegători  au fost la urne, desi erau asteptati aproximativ 153.000, deci abia daca au ajuns sa-si aleaga primarul 36% dintre aradeni. Am lasat acest articol in asteptare, asa ca-l vom publica abia azi, pe 16 iunie, la ceva timp de ziua alegerilor, pentru a nu se interpreta politic aceasta informatie de pe site-ul nostru.

Sincer, dupa ce am fost azi la una din istitutiile bugetare din Arad, unde fara sa exagerez de la poarta m-au trimis la camera 10, de aici la noua si de aici la camera trei, unde evident mi-au zis ca problema mea se rezolva la camera cinci, unde intr-un final au zis ca nu e de comeptenta lor! Iar eu voiam sa declar niste venituri si sa platesc niste impozite. Pardon, sa ma asteptati si a doua oara s ava trec pragul, sigur am sa vin, dar nu in mileniul asta! 🙂

Gheorghe Falcă primar in Arad

Gheorghe Falcă la al patrulea mandat ca primar in Arad