M-am mutat de ceva vreme la casa de vacanta, care a devenit de fapt resedinta mea permanenta, asa ca necesitatea montarii unui termosemineu in Arad a devenit o necesitate. Am optat pentru varianta M120 Modern, desi din prima clipa am vazut ca pe langa semineul propriu zis mai am nevoie de cateva chestii, cum ar fi suportul, pompa si vasul de expansiune. dar cel mai mult ma doare faptul ca va trebui sa gasesc de unde sa fac admisia de aer din exterior – altfel te poti trezi cu fumul in casa, iar ca o treaba in plus, se pare ca va trebui sa largesc cosul de fum, la diametrul de 180 mm.

Termoseminee Arad, avantaje, costuri si pret montaj – instalatori calificati

Montarea unui termosemineu in Arad a devenit o problema, pentru ca toti meseriasii – instalatori calificati sa faca asta, sunt cam ocupati si cam mofturosi. Cel mai apropiat l-am gasit abia in Timisoara. Deci pe langa costul termosemineului care ar fi intre 3.600 si 3850 de lei, ar mai trebui un minim de 2000 de lei pe materiale, apoi cat va mai costa si manopera, adica montarea unui termosemineu intr-o localitate de la periferia judetului Arad..

Daca am rezolvat cumva cu transportul si gasirea pieselor ncesare pentru terminarea instalrii unui termosemineu, in Arad cel putin – nu gasesti un meserias dispus sa vina si sa il monteze. am fost la Dedeman, la firmele care comercializeaza seminee, niciun rezultat concret. Poate doar promisiunea ca peste doua luni va trece cineva sa vada despre ce este vorba. Ai impresia ca ori toata lumea are de munca non stop, ori din contra, toti sunt in concediu.

Termoseminee Arad