Atunci cand postezi un anunt pe internet vrei doua lucruri, sa fie vazut de cat mai multe persoane si cei care vad anuntul sa fie intr-o oarecare masura interesati de el. Adica un anunt postat de un aradean si care se adreseaza aradenilor, ar trebui sa fie postat pe un site precum www.Aradul.Info, iar pentru a avea o audienta mai mare am creat si grupul de pe FaceBook cu acelasi nume, deci ne gasiti destul de simplu si acolo. Oferim persoanelor particulare posibilitaea dea posta gratuit anunturi, pe car ele vom distribui apoi pe cel putin 10 site-uri partenere, in functie de categoria anuntului.

Social media si anunturile din judetul Arad, oferte, vanzari si locuri de munca

Astazi cei mai multi romani au internet pe mobil si mai mult de atat, au conturi pe FaceBook, unde petrec o buna parte din timpul liber. Daca ai sa zicem o pagina, un site si un grup selectiv, cu persoane din Arad, sansa ca un anunt sa fie vazut de persoana potrivita creste, pentru ca fie va gasi informati ape site-ul nostru, fie pe pagina fie va vedea postarea ta din grupul nostru ( sau daca este deja pe site, vom posta noi in grup – GRATIS ).

Colaboram deja cu cateva site-uri specializate, Caut Bona, i4Jobs, etc. inclusiv cu o agentie imobiliara din Ungaria, deci va puteti posta anunturile GRATUIT si pe alte mijloace de comunicare. Nu ezitati sa ne scrieti la rubrica contact sau sa ne apelati ( doar pe WhatsUp ) la numarul afisat pe site.

Social-media-Arad