Niciodata nu stii cand ai nevoie de un detectiv particular, iar aici nu vorbesc de serviciile clasice de urmarire a celor care cred ca sunt inselati, ci de cazuri reale in care nu te poti descurca fara sa apelezi la un detectiv. Dar cat te costa un detectiv particular in Arad? Sa fie oare 10 euro pe ora, sau cateva sute? Vom afla raspunsul la intrebare cand va veni la noi pentru a fi listat aici primul detectiv particular, eu sincer am avut nevoie de unul dar am renuntat pentru ca m-am temut ca voi ramane cu buzunarele goale.

Detectiv particular in Arad – tarife si servicii practicate

detectivDaca unul dintre cei care-ti sunt datori lucreaza la negru pentru a se feri de un executor judecatoresc, ce faci? Ai putea apela la un detectiv particular care in cateva zile ar putea strange suficiente dovezi cu care sa mergi apoi in instanta si sa dovedesti ca de fapt persoana lucreaza cu program normal, doar ca i face la negru. Cat o sa te coste afacerea? Chiar daca dai sa zicem 10 euro pe ora, evident ca e nevoie de cel putin 10 ore de supraveghere, deci tot ar trebui sa scoti din buzunar 100 de euro, dar daca ai de recuperat cateva mii, merita – nu-i asa?

Un detectiv particular autorizat are mijloace necesare pentru a face un filaj, poate veni cu probe ce sunt admise in instanta – sau asa ar trebui, pentru ca una este sa ceri tu confirmarea unei banuieli, alta este sa ai nevoie de dovezi palpabile si concrete, ce sunt admise de catre judecator in cazul unui proces ( in Romania ).

Detectiv Particular Arad

Detectiv particular in Arad – tarife si servicii practicate