Azi am primit o veste minunata de la niste prieteni de pe FaceBook: pagina Buna dimineata ne invita sa ne salutam ori de cate ori simtim nevoia de a impartasi cu prietenii bucuria de a incepe o noua zi. Am zis ca e un lucru bun, asa ca-l dam si noi mai departe, in speranta ca va prinde la publicul nostru cititor, iar daca va fi apreciata initiativa, poate vom gasi si alte idei pentru a amplifica efectul de comunitate. Am inteles ca deja cei din Tulcea si Cluj au aderat la proiectul Buna Dimineata si sunt incantati. sa speram ca asa va fi si cu aradenii nostri!

Buna dimineata aradeni – de acum si pe FaceBook

Deci de azi aradenii pot posta pozele pe pagina, pot distribui urarile de dimineata celor dragi si pot transmite salutari si urari celor dragi. Probabil ca in scurt timp vom avea o colectie de poze impresionanta, pentru ca ne bazam pe un public ce depaseste azi 6.000 de fani, iar numarul lor creste de la o zi la alta. Pagina nu accepta reclame, deci ati scapat de invazia de informatii care de obicei deranjeaza atunci cand stai mai mult timp pe FaceBook.

Suntem deschisi la idei noi, probabil ca vom lansa si un concurs – nu vor fi premii exorbitante, nu masini si apartamente, dar cu siguranta ceva care sa va bucure ochii si inima va fi. Probabil ca vom merge pe partea de turism, pentru ca vrem sa promovam judetul si orasul Arad, avem cu ce ne mandri si este loc de mai bine, cel putin asa credem noi.

Buna dimineata Arad