Cand am pornit acum trei ani acest site, nu am stiut ca voi reusi sa ofer si servicii IT&C, de genul refill cartuse de imprimanta, reparatii si alte chestii de genul acesta. Apoi am descoperit cat de usor poti sa ajuti clientii sa isi insumatateasca cheltuielile de imprimare. Cum? Simplu, cu ajutorul serviciului de reumplere cartuse Arad, exact in centrul orasului, peste drum de Catedrala. Tot ce tine de imprimante alb-negu sau color, totul se poate repara sau reconditiona! Inclusv cartusele uzate!

Reumplere cartuse Arad

  • Reumplerea cartuselor color in Arad = la acest serviciu exista mai multe variante, in functie de situatia in care va aflati dumneavoastra, clientul. Puteti cere sa facem un refill la un singur cartus sau la mai multe – evident maxim patru, trei clor si unul negru. In functie de cat de pline sunt cartusle va decideti cate umpleti si pe care re reumpleti. Atentie! NU exista tus universal, asadar nu incercati sa folositi acasa seringi pentru a va reumple singuri cartusele, riscati sa deteriorati imprimanta!
  • Reumplere cartuse cu tus negru = aici treburile stau mult mai simplu, nu ai nevoie decat de cerneala neagra compatibila cu imprimanta ta, si gata. In cazul cartuselor cu cap incorporat va trebui sa tineti cont ca le puteti reumple doar ce maxim cinci ori, iar la fiecare umplere va trebui spalat capul de printare [ tiparire ].

Acestea fiind spuse, daca esti o firma din Arad care executi acest serviciu si ai ajuns la noi pe site, exact numarul tau lipseste din acest anunt! Noi putem sa-l plasam si imediat clientii vor veni la tine la usa! Nu-i asa ca am gasit o metoda simpla de a ajunge atat la cei care au nevoie de reumplerea cartuselor cat si la cei ce ofera acest serviciu si sunt evident din Arad?  Ne bucuram daca am puti fi de folos!

Reumplere cartuse Arad