Am decis ca nu putem fi la nivelul asteptarilor cititorilor decat intr-un singur fel, sa-i cooptam laturi de noi pentru a gestiona fluxul de stiri si informatii din Arad. Am putea merge si noi pe principiul altor publicatii online, noi scriem si cititorii aleg daca ceea ce distribuim noi est esau nu de interes general. Dar atunci ce deosebire ar mai fi intre site-ul nostru si alte zeci sau sute? Niciuna! Asa ca vei putea deveni reporter virtual in Arad impreuna cu noi. Poti semna cu numele tau textele, sau poti folosi un pseudonim. Noi iti garantam ca vei fi recompensat dupa numarul de cititori care trec pe aici si iti apreciaza munca.

Aradul interactiv, stiri si informatii de la cititori pentru aradenii de pretutindeni

Indiferent ca vreti sa inchiriati o garsoniera sau apartament in Arad sau alta localitate din judetul nostru, sau pur si simplu vreti sa ne spuneti ca administratorul de bloc nu-si face treaba, nu ezitati sa ne contactati. Aveti mai jos formularul unde puteti lasa textul iar la rubrica website puteti posta adresa web a unui album foto ( de preferat de pe FaceBook ), noi le vom prelua si le vom pune in articolul sau stirea trimisa de tine.

Daca veti dori si veti fi unul din colaboratorii nostri constanti veti primi pe rand rolul de editor si cel de autor de stiri pe site, mai ales daca esti din sectorul sportului ( aici chiar ducem lipsa de colaboratori!). Ce avantaje banesti ai ca editor sau autor pe Aradul.Info? Poti percepe taxa pentru publicitate – atat pe site cat si in propriile articole – cu siguranta stii suficiente firme care ar dori sa apara in ochii a mii de aradeni in fiecare zi! Iar cand ne-ai convins ca esti autor serios, vei lua si salariu, pentru ca asa este corect, nu-i asa?

Cauta cu Google in Arad