Daca ti se pare ca ceea ce am facut noi pentru Optivog nu e chiar greu de realizat, adica un banner si un articol de prezentare, atunci esti agentul nostru publicitar pereferat. Ca sa fie cat mai ok aceasta colaborare vom lucra in sistemul fifty – fifty, aidica tu iei jumatate din ceea ce produci! Ce trebuie sa faci? Sa gasesti firmele care sunt dispuse sa-si faca publicitate la noi pe site, iar in functie de domeniul de activitate, pe FaceBook. Preturile noastre de publicitate nu sunt mari, dar nici nu sunt atat de mici incat sa le neglizjezi.

Angajam urgent agent publicitar in Arad (info ) – salariu atractiv, carte de munca

Munca de agent publicitar este si placuta dar iti ofera si un nivel de venituri care sa te multumeaca, singurul dezavantaj fiind de fapt timpul de care ai nevoie pana sa-ti formezi un portofoliu decent.  Nu cred ca exista firma din Romania care sa nu aiba nevoie de promovare, deci clineti sunt, important este sa stii cum sa-i abordezi. Nu practicam preturi care sa sperie eventualii clienti, dar nici nu putem avea un pret care sa nu permita oferirea unui salariu decent agentului.

Ce punem la dispozitie? In priml rand bannerul de sus, vizibil pe toate paginile site-ului. Apoi mai avem doua bannere postate in toate articolele, plus inca trei in sidebar, adica in partea laterala. Acestea pot fi cu link catre site-ul beneficiarului sau fara. Mai exista si articolele de promovare, care nu au limita ca numar, deci orice firma poate sa aiba asa ceva pe site-ul nostru. Avantaje? Cum spunea, incercati sa aflati ceva despre Optivog Arad, sau chiar Satu Mare,

Bloguri si reclame online