Intr-o tara asa zis civilizata, Ungaria un caine a fost omorat in Mezőkovácsháza la veterinar, in timp ce era dus cu lesa pentru a face un vaccin. Un descreierat spune ca a gasit un caine de lupta fara cip ( din spusele veterinarului ) si a venit sa-i caute stapanul. Evident fara zgarda si lesa, probabil l-a adus cu firmituri, cutu – cutzu, nu stiu cum dar a a ajuns cu el la veterinar, l-au verificat si iesea cu el la plimbare sau nu am inteles ce si unde. Anamaria tocmai se pregatea sa intre la veterinar, a vazut dulaul si a inchis usa, ducandu-se pe banca de afara.

Caine omorat in Mezőkovácsháza la veterinar, autoritatile nu s-au sinchisit

Cel care pretinde ca gasise dulaul iese pe usa cu el, acesta ( dulaul) ataca fata si cainele de doar trei luni. Nu vreau sa va descriu ce a urmat, cert este ca am mers la politie, le-am explicat ca era un caine pentru terapie ( nu intru in amanunte de ce si cum ) ca e liber pe strazi iar micutul are cip si poate fi gasit. Dupa patru ore am mers sa vad ce s-a mai intamplat, daca cainele omorat a fost macar gasit si ridicat de pe strazi. Ce credeti? Au pus sa se tunda iarba in locul unde a fost gasit cainele omoarat. L-am gasit acolo, cu lesa cu tot, niste angajati cu emblema “Security” tundeau iarba si puteti vedea ora exacta ( accidentul s-a intamplat la 4  fix in Ungaria sau 5  romanesc ).

Ce vrem sa facem acum? Sa strangem fonduri si sa-l dam in judecata atat pe veterinarul inconstient, care a lasat sa-i iasa un dulau pe usa fara lesa, nesedat si nesupravegheat, cat si pe cel ce pretinde ca nu era cainele lui dar se plimba cu el la vaterinar. Veterinarul incerca sa ne lamureasca ca are camere de supraveghere dar ca nu se inregistreaza nimic, ca nu a vazut nimic, sunt un fel de divertisment local. Vrem ca acesti inconstienti sa plateasca, nu neaparat pentru uciderea unui caine, ci pentru ca tratamentul pe care-l facea Anamaria a fost dat peste cap. Asta inseamna ani de tratament pentru refacere – va imaginati cum ar fi sa asistati voi, sanatosi vazand un astfel de incident oribil cu unul dintre animalele voastre de companie, de numai trei luni. Vom reveni cu amanunte, speram sa ne ajutati si sa traduceti si distribuiti acest articol in cat mai multe limbi! Rertineti, totul s-a intamplat la veterinar, la nici 100 de metri de politie! Intr-un orasel impanzit cu camere video, cu politiosti la tot pasul, in Uniunea Europeana, intr-o tara care se pretinde civilizata. Dar unde nu gasesti la institutiile publice macar un functionar sa vorbeasca coerent engleza ( nu mai zic romana, pentru ca sunt sute de romani in oras )!

Caine sfasiat la veterinar in Mezőkovácsháza

Caine omorat in Mezőkovácsháza la veterinar