Judecatoarea Lavinia Nicoleta Cotofana spune adio canditaturii la CSM dupa scandalul aparut in presa. Din declarartia doamnei judecator se intelege ca a fost lezata de atacurile din presa, asa ca renunta la a pretinde la un fotoliu in CSM. Cum ramene cu restul, vom afla probabil cand se va termina de studiat cazul ei. Legat de averea ei, ce se poate spune? Daca matusa Tamara a dat unui alt demnitar milioane de dolari, oare de ce nu ar putea cadourile primite de judecatoare sa valoreze tot asa?

Judecatoarea Lavinia Nicoleta Cotofana spune adio canditaturii la CSM

Fara sa vrreau sa insinuez cumva ca averea doamnei judecator este ilicita, nu est e nici de datoria mea si nici nu ma priveste, nu pot sa nu ma mir ca inaltii demnitari au averi in Romania cu mult mai mari decat le-ar permite veniturile declarate. Cum si ce va urma veti citi probabil in curand pe pagina noastra, pana atunci sa luam act de declaratia domanei Lavinia:

subsemnata judecător Lavinia Nicoleta Coţofană – judecător în cadrul Judecătoriei Arad, înţeleg ca astăzi 12 august 2016 să renunţ la candidatura mea pentru demnitatea de membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

Prin urmare si presa mai face cate ceva, ca o fi de bine sau de rau, cine stie. Dar ce este clar este ca in declaratia ei de avere scrie negru pe alb: doar bijuteriile ei valoreaza peste 248.000 de euro, asa ca ne imaginam cam ce poarta doamna la banchetul anual al lucratorilor din justitre. Desi are conturi in banci, case si masini de lux, presa scrie ca in acte casa sa de avocatura este pe pierdere. Asa e la noi, afacerile merg prost, dar afaceristii prospera.

Judecatoria Arad

Judecatoarea Lavinia Nicoleta Cotofana spune adio canditaturii la CSM