Nu o sa va vina sa credeti, mai ales daca ati plecat de mult din Romania, dar Judecatoria Deta s-a mutat la bloc de acum 14 ani, in patru apartamente! Sala de judecata este in sufragerie, iar arestatii stau in bucatarie. Pare o gluma dar este adevarat, din pacate. Nu zic ca trebuie aruncati banii pe cladiri impozante, dar parca nici cu chirie la bloc nu merge, nu-i asa? Parca vad ca maine subinchiriaza la randul lor, sa mai scoata ceva bani de salarii!

Judecatoria Deta din judetul Timis locuieste la … bloc!

Am impresia ca in tarisoara asta totul este cu susul in jos, o judecatorie intr-o scara de bloc, condamnati sefi de partide, ministri care-si dau demisia joi si se razgandesc vineri, ce poate sa ne mai mire azi in Romania? In curand avem alegeri, pe ambele maluri de Prut. In SUA parca vad ca va castiga Trump, in Republica Moldova Dodon, in Rusia deja Putin si-a rezolvat iarasi autoritatea in asa zisul parlamentarism rusesc, Turcia parca nu mai face parte din NATO, atentatele nu mai contenesc in Europa iar in SUA avem iarasi necazuri cu negri impuscati ( accidental ) de politie.

Nu stiu daca in judetul Arad avem situatii asemanatoare, dar cu siguranta avem cabinete medicale in blocuri, gogoserii si alte afaceri de “scara blocului”. Interesant mi se pare si faptul ca daca doresti sa-ti deschizi o firma, ar trebui sa pui sediul acasa, dar de fapt sa locuiesti in apartament, iar evident ca firma de fapt nu are birou. Doar impozitul se schimba, ca la romani!

Judecatorie Deta

Judecatoria Deta din judetul Timis locuieste la … bloc!