O experienta recenta legata de sistemul medical din Arad – mentionez ca nu stau si nu am stat nici in oras si nici in judet, deci o vad ca pe o experienta trista, pentru un outsider – m-a facut sa imi pun o intrebare: merita oare sa mergi la clinici private sau sa mergi la stat? Am avut nefericirea de a ma trezi intr-o sambata ca am nevoie de ingrijiri medicale, asa ca am cautat pe net si am purces la drum 50 de kilometri pana in Arad, la Medlife. Ce anume am gresit? Ca nu am cautat si problemele legate de serviciile oferite de clinica privata Medlife din Arad.

Sistemul medical din Arad, cu bune, cu rele – cel privat si cel de stat care-i mai bun?

De la inceput vreau sa fac in asa fel incat sa nu prejudiciez cu nimic imaginea celor de la Medlife Arad, dar pe de alta parte nu pot sa nu spun povestea trista, patita de mine la primul contact cu ei. Nici macar nu stiu daca avem aceiasi situatie in cele 19 clinici Medlife din tara, important este ca desi la final am stat de vorba cu cineva care s-a recomandat managerul clinicii din Arad, de specialitate inginer mecanic, nu prea mi-am rezolvat problemele – cel puptin cele materiale, legate de consultatii. NU o sa mai revin cu detaliile povestii, o gasiti pe ClubSeo.Info daca sunteti curiosi, insa am ramas cu un gust amar dupa trei drumuri, 290 de lei platiti la clinica si alti 150 pe drum. Peste 100 de euro ca sa rezolv cateva probleme minore. Teoretic voi mai avea de facut o vizita pentru a primi reteta, nu stiu daca va trebui sa platesc din nou, am sa vad si poate am sa va informez si pe voi.

Cert este ca daca ai sa cauti pe net: “Scrisoare deschisa catre Serviciul Clienti Medlife” veti vedea ca nu am fost singurul care se arata nemultumit de modul in care sunt tratati clientii, iar discutia cu managerul nu a avut decat efecte marginale, el s-a aratat intristat de patania noastra dar a acceptat critica – sub rezerva ca nu este de specialitate si nici nu poate sti daca e o sau nu ceea ce ni s-a intamplat. Asa o fi, poate ca nu inteleg eu bine cum trebuie sa functioneze o clinica privata, poate sunt prea influentat de ceea ce vad afara. Ce este important? Sa cascati ochi, inainte de a casca punga. Multumesc pe aceasta cale doamnei psiholog Adriana Popa pentru ultima consultatie, o spun din toata inima, fara pic de ironie. Poate este singura parte buna a celor trei drumuri in Arad.

Clinici particulare Arad

Sistemul medical din Arad, cu bune si cu rele