Asa cum ziceam acum cateva zile, am incercat sa-mi repar al meu VW Sharam la cei de la ROMIRA Service Arad, doar ca sunt mereu ocupati, au de lucru cu cei care au probleme la aerul conditionat. Cum stau in Ungaria, trebuie sa trec zilnic vama, unde evident sunt intrebat de unde vin si unde ma duc, sa deschid porbagajul si asta ar fi ok, daca nu ai prinde din cand in cand si cate o coada de 10 masini. Nici asta nu ar fi totul, dar sa mai dai si peste masina FBI cu numar de Romania?

Mi-am reparat VW Sharan la Arad si am dat peste FBI

Prima incercare de a repara un VW Sharam la Arad a fost la Dacia service, doar ca azi fiind marti, taman vineri se gandeau sa faca comanda de piese. Desi culmea, cei de la Bardi Auto sunt la doi pasi de ei pe DN7E, dar ce sa-i faci? Au de lucru pana peste cap, merg pe programari. Deci in Arad e loc de inca cateva service-uri auto, fara nicio problema! Asa ca am mers eu la Bardi, am cumparat cele doua telescoape fata pentru VW Sharan, cu flansa si rulment si maine merg la un service de garaj sa le pun. Daca am noroc si se desfac, altfel, mai ungem odata si mai asteptam pana miercurea viitoare ( sau poate am noroc si lucreaza si sambata ).

Ca am avut eu ghinion si nu au vazut unii ca nu face contact cupla de la compresor, ca am dat pentru asta 80 + 40 = 120 de lei, e o alta poveste. Asa-s inginerii de la service, iau banul si iti zic adio! Mai treceti pe la noi! Precis? 🙂

La final ce sa zic? As avea niste banuti pusi de-o parte, poate se baga cineva priceput si facem un service auto special pentru Volkswagen Sharan, Seat Alhambra si Ford Galaxy, ar fi o paine de mancat, nu credeti? Eu unul sunt increzator. sau as mai proune ceva: unul in sat la mine ( orasel de fapt – Mezőkovácsháza ), am trei garaje si loc suficient in curte, facem pe programari, in weekend! E de lucru ca la balamuc aici!

Masina FBI

Mi-am reparat VW Sharan la Arad si am dat peste FBI