Pentru cei care inca nu stiu, Aurelian Szanto, Levente Pantics si Attilla Szaba dau cu subsemnatul la DIICOT, ei fiind actorii ce au jucat in filmuletul lui Stuart Ramsay de la Sky News. Deja este evident ca totul a fost o inscenare iar acum faptasii o dau la intors, cica au fost pacaliti. Ei credeau ca joaca intr-un documentar care sa atentioneze Europa, doar ca se pare ca au atras atentia autoritatilor. Va fi penalizat, inclusiv material, postul Sky News? Daca este sa ne ghidam dupa replicile lui Stuart Ramsay pe retelele de socializare, DA – ar trebui sa se aplice legea inclusiv in UK!

Aurelian Szanto, Levente Pantics si Attilla Szaba dau cu subsemnatul la DIICOT

Cand vor autoritatile din Romania reusesc sa se miste destul de repede, asa se face ca cei trei actori ai filmului difuzat la postul Sky News, Aurelian Szanto, Levente Pantics si Attilla SzabaPantics au recunoscut ca totul a fost o pacaleala, ca nimic nu a fost real si ca scenariul a fost facut de englezi. Doar ca mai trebuie sa si dovedeasca ca au fost pacaliti si ca nu au stiut de la bun inceput depsre ce este vorba, nu mai discutam de ce aparare isi va pregati Stuart Ramsay.

Nu stiu de ce dar mereu suntem luati la tinta, pe drept sau pe nedrept. De data asta ni s-a copt bine povestea, doar ca si autoritatile au fost prompte si au dat in vileag inselatoria. Ce au cei din UK cu noi? Ne-au gasit mai slab pregatiti si au decis ca noi suntem sursa lor de filmulete sau pur si simplu asa s-a nimerit?

Aurelian Szanto Levente Pantics si Attilla Szaba

Aurelian Szanto, Levente Pantics si Attilla Szaba dau cu subsemnatul la DIICOT