Ca de obicei in tara noastra, vestile circula repede, zvonurile acapareaza media online, dar uneori se pare ca discutiile in mediul online lamuresc anumite aspecte controversate. Dezvaluirile socante in cazul Ioan Gyuri Pascu au aparut la cateva zile dupa ce artistul a fost inmormantat. Parea destul de ciudat faptul ca ambulanta a fost de cateva ori la domicililul fostei sotii, iar la final s-a demonstrat ca sansa de a fi salvat a fost ratata de apartenenta familiei Pascu la cultul Fang. Nu este prima data cand aflam ca persoane cu o “inteligenta ridicata” adera la miscari spirituale care le pericliteaza sanatatea si chiar viata.

 Dezvaluiri socante in cazul Ioan Gyuri Pascu, apartenenta la secta lui Dang

Daca dezvaluirile sotiei sunt reale, Ioan Gyuri Pascu a refuzat sa fie salvat, crezand ca se poate face bine prin puterea gandului si a rugaciunilor inventate de secta Dang. In mod cert organismul umam se poate auto-vindeca, sau si mai mult, poate fi vindecat prin rugaciune. Doar ca incapatanarea de a apela la medici nu duce la niciun rezultat. Vreti sa va dovedesc? Simplu, oricat te-ai ruga, daca nu mananci si nu bei apa, in 99,99% din cazuri nu reusesti sa supravietuiesti!

Acesta este si cazul lui Ioan Gyuri Pascu, care refuzand ajutorul celor de la SMURD a sfarsit atat de tragic. Da, sunt sigur ca rugaciunile ajuta, poti trece de depresie, chiar te poti vindeca de orice boala, dar asta nu inseamna ca poti neglija ajutorul calificat medical. Se pare ca intreaga avere a lui Ioan Gyuri Pascu a fost cheltuita pentru a sponsoriza cultul Dand in Romania. Pacat, mare pacat!

Ioan Gyuri Pascu