Stiti cum se spune, ca Banatul e fruntea si evident mai avem capul si gatul, doar ca cei de la Scoala gimnaziala numarul 4 din Lugoj judeca cu “fundul”? Altfel cum sa-ti explici ca au un drapel mai aparte, ca cel din poza de mai jos. Se pare ca la ei pentru a se face economie steagul Romaniei ( drapelul ) a fost facut hand-made, doar ca a iesit putin diferit. Ca a fost facut asa nu e bai – cum spun ardelenii – dar ca a fost pus asa si uitat la intrea in institutia de invatamant e mai greu de acceptat!

Lugojenii si-au tras steag in trei culori, putin mai aparte de cel original

Am vazut multe la viata mea, mai ales la noi in Ardeal, dar sa pui steagul pe o institutie de stat si sa il lasi acolo fara sa observi ca s-au inversat culorile, e de domeniul fantasticului – or fi participat la iUmor? De obicei avem probleme cu ungurii, ei nu prea suporta sa vada steagul romanesc si ori il dau jos, ori inventeaza unul si-l pun pe primarie, dar aici parca nu e cazul ( opinia noastra, a redactiei – adevarul insa ar trebui cercetat! ).

Ce ne mai poate mira in ziua de azi? Doar initiativele trecatorilor mai fac viata frumoasa, pentru ca se pare ca cei din conducerea scoli nu au avut spirit de observatie, dar trecatorii din Lugoj au facut poze si le-au pus pe FaceBook, iar noi avem acum oportunitatea de a mai scrie un articol despre ardeleni, banateni si invemntiile lor!

Scoala-Generala-nr 4-din-Lugoj

Lugojenii si-au tras steag in trei culori, putin mai aparte de cel original