Nu ati auzit probabil pana acum de satul Valceluta din judetul Hunedoara, nici de ciobanul Stefan Gros  de 99 de ani care munceste cu carte de munca la o varsta la acre altii ar sta pe banca si ar numara pensia. La 96 de ani a vrut sa iasa in somaj, dar pana la urma tot munca a fost mai buna pentru el, asa se face ca Stefan Gros  la 99 de ani a devenbit cel mai varstnic angajat legal in Romania, cred ca batre recordul si in lume, ar fi cazul sa chemam Cartea recordurilor la Valceluta.

Stefan Gros la 99 de ani munceste cu catre de munca, se intampla in Hunedoara

Nu stiu daca el cumuleaza pensia cu salariul de 1000 de lei de la stana unde lucreaza, teoretic NU – ca la noi stiti cum este, ori la bal ori la spital, desi poate gresesc si nea Stefan Gros este o exceptie si le incaseaza cumulat. Important este ca se poate daca-ti place munca, iar daca el a fost cioban toata viata, a ales sa fie pana la 100 de ani! Defapt de ce sa vorbesc cu pacat, am aflat ca primeste 400 de lei pensie din agricultura si inca pe atat pentru ca este veteran de razboi ( de ce sa nu aperi tara cu pieptul, daca primesti mai putin de 100 de euro, nu? ).

Deci cu un total de 1800 de lei, hunedoreanul Stefan Gros isi duce zilele printre mioare. Este fericit si multumit, lucreaza legal si nu se plange de nimic. Doar usrsii il mai deranjeaza din cand in cand in varf de munte cand dau tarcoale pe la oi.

Stefan Gros

Stefan Gros la 99 de ani munceste cu catre de munca, se intampla in Hunedoara