Vreau sa faceti cunostinta cu vocalistul Călin Pop care ne-a mai incantat la chitară si flaut, Marcel Breazu – bas, voce, Leontin Iovan – baterie, Tiberiu Pop – claviaturi, voce, Ovidiu Roșu – sunet, Radu Manafu – chitară, voce (a părăsit formația la începutul anilor ’90), mai pe scurt formatia Celelalte Cuvinte. deschid asa dar drumul trupelor rock din Ardeal prezentate pe site-ul nostru la categoria muzica.  Sper sa va faca placere si sa ne mai vizitati pentreu a ne impulsiona sa mai scriem.

Celelalte Cuvinte – o trupa rock din Oradea [ 1981 – prezent ]

Pentru mine cele mai frumoase melodii ale trupei Celelalte Cuvinte din Oradea au fost cele de pe albumul din 1987. Noi in Arad am stat ceva mai timid la aceasta categorie de muzica, dar nu o sa uit sa-i amitesc pe cei de la Odeon si Pacific – nu sunt toate trupele, dar acestea mi-au placut mie mai mult. Stiu ca vecinii nostri din Timisoara stau mai bine, au Phoenix si Cargo ca sa pun doar doua nume, nu mai zic de Cluj.

Va reamintim ca alaturi de formatia Celelalte Cuvinte pe unul din discuri – Fântâna suspinelor parca era melodia, il auzim si pe regretatul Florian Pittis. Asadar va rog sa ne spuenti voi ce formatii rock ati indragit. Poate vreti altfel de muzica, ceva in genul trupei Semnal M condusa de Iuliu Merca, noi nu vom tine cont ca este din Cluj si o vom promova si la noi in Arad. Sa nu uitam ca noi l-am dat pe Ovidiu Ioncu “Kempes”, care acum ne incanta cu melodii mai noi sau mai vechi. Asadar am dat startul maratonului Rock – restul depinde de voi cititorii!

Celelalte cuvinte

Celelalte Cuvinte – o trupa rock din Oradea [ 1981 – prezent ]