Astazi, la matineu, pe terenurile de la Activ Club, a debutat editia a XIV-a a Trofeului „Ilie Nastase”, competitie de tenis feminin dotata cu premii in valoare de 15.000 de dolari.

Iulia-MakoPrincipala favorita a tabloului de calificări este grecoaica Vasiliiki Karvouni (18 ani – locul 1219 WTA).

Aflată la primul turneu ITF din cariera sa, arădeanca Iulia Marko (16 ani) va debuta, pe terenul central, nu inainte de ora 15.00, in compania Adrianei Andronache (18 ani). Si ediția de anul trecut a semnalat un debut, turneul are ca scop si incurajarea jucatoarelor. Iubitorii tenisului pot trece pe la baza sportiva amintita ultimele jocuri fiind programate dupa ora 16. La fel ca anul trecut caldura mare le da batai de cap organizatorilor.

Opt dintre sportivele prezente pe tabloul de calificări vor accede pe tabloul principal, care va debuta marți, 7 august.

Fotbal

Astăzi in jurul orei 12.00 jucătorii clubului UTA au  zburat la București de pe Aeroportul din Timișoara, iar mâine gruparea arădeană va debuta în noul sezon. Stiindu-se că nu călătorește pe calea aerului, Ionuț Popa a plecat cu trenul spre Capitală vineri seară, pentru ca astăzi să conducă ultima ședință de pregătire cel mai probabil la Balotești. Delegația arădeană este cazată la Hotel Miraje Snagov.

Ionuț Popaa ales lotul de 18 jucători pe care se va baza în disputa de duminică, cu Geto-Dacica, iar din acesta nu fac parte cinci datorită unor probleme, Janos și Cubleșan au câteva kilograme în plus, Stahl, e accidentat Oprea, Gal și A. Iuga nu au intrat în lotul de 18 pentru jocul de mâine. Confruntarea dinte Geto-Dacica București și UTA poate fi urmărită dumineca de la ora 13 30. în direct la digi sport.

Sport Arad

Editor: Cosmin Sorin Gherman