Aradeanca Daniela Dodean Monteiro este o romanca de aur a tenisului de masa din Romania, nascuta la Arad in anul 1988, luna ianuarie, ziua 13. In anul 2008 a devenit campioana europeana la tenis de masa, iar anul acesta a castigat medalia de aur la dublu mixt alatui de sotul ei si medalia de bronz la dublu feminin. Deci o aradeanca cu care merita sa ne mandrim, nu-i asa?

Aradeanca Daniela Dodean Monteiro – romanca de aur a tenisului de masa

Daniela Dodean a devenit de curand Monteiro prin casatoria cu portughezul Joao Monteiro din 2013. Cuplul a reusit sa obtina un succes extraoridinar anul acesta prin cucerirea medaliei de aur la dublu mixt. Asadar succes nu doar in casnicie dar si in sport. Nasa lor a participat si ea la campinatul din octombrie si a castigat impreuna cu fina medalia de bronz. Este vorba de numarul unu in tenisul de masa romanesc, Eliza Samara.

La campionatul de anul acesta de la Budapesta aradeanca Daniela Dodean Monteiro s-a impus categoric impreuna cu sotul ei si a reusit sa castige medalia de aur. Bravo Romania, bravo Daniela Dodean! Va reamintom ca in curand romanc ava deveni mamica, asa ca si-a intrerup pentru moment activitatea competitionala, urmand sa revina peste cativa ani la tenisul de masa de performanta. Pasim impreuna in noul an cu speranta ca sportul aradean va urca si in 2017 pe cele mai inalte culmi si ca vom reasculta imnul Romaniei de multe ori!

Daniela Dodean

Aradeanca Daniela Dodean Monteiro – romanca de aur a tenisului de masa