Daco-Getica: Gavrilas – Udrea, Vlad, Petris, Carabela – Calintaru, Cirjan – R. Stanescu, Neacșu, Bustea – Voicu. Au mai evoluat: Marius Grigorie, Teuț, Alex Ilie. Antrenor: Marius Baciu.
UTA: Bodea – Costin, Manea, Benga, Copaci – Enescu, Coulibaly – Cubleșan, Petra, Vadrariu – Al. Pop. Au mai evoluat: Cristinel Matei, Ciprian Rus, David Popa. Antrenor: Ionut Popa
Arbitri: Eduard Ionita (Constanta) – Florian Visan, Daniel Vlase (ambii Galati). Rezervă: Bogdan Dumitrache (Bucuresti).

Gazonul nu a arătat deloc bine pe stadionul din Colentina, gazdele cu cativa jucători care au evoluat in liga intai la diverse echipe din zona capitalei, echipa are ca obiectiv revenirea în prima ligă de unde retrogradase sezonul trecut sub numele de Juventus Bucuresti. În minutul 24, Neacsu a sutat cu stangul la o palma de bara laterală, in replica Gavrilaș a respins cu piciorul sutul lui Petra. Sut pe coltul scurt respins cu piciorul de Bodea in minutul 28. Gazdele sunt periculoase in majoritatea ocaziilor apărute din faze fixe. Bodea a mai respins in fata un șut violent, mingea a ajuns la Bustea care nu a cadrat mingea pe poarta. Minutul 38, A. Pop a pasat prea slab si mingea nu a mai ajuns la Petra. Petra obține o lovitură liberă, portarul respinge in corner șutul cu efect a lui Vadrariu. UTA a făcut o dublă schimbare incă din minutul 46, aducand prospetime în ofensiva, gazdele la adăpostul celor două goluri au făcut pasul în spate. Enescu si Rus au avut două bune ocazii dar a lipsit finalizarea. În minutul 65 centrare a lui Rus, reluare în plasa a lui Vădrariu, dar golul a fost anulat la semnalizarea asistentului pe motiv ca mingea lui Rus a depasit linia de tusa. In replica, Voicu il depaseste pe Benga scapa singur dar fundasul revine si il deposedează. În minutul 78, Rus a trecut de Petriș, dar a tras la o palmă de vinclu. Vădrariu a fost și el aproape de gol. În runda a doua la Arad vine Farul Constanta, echipa care a castigat categoriuc în runda inaugurală.

Golurile:
Minutul 11, Ionut Voicu a reluat cu capul de lînga Benga o minge trimisă din lovitură liberă un corner mai scurt, executat de Rafael Stănescu. Faza ce a dus la aceasta lovitrura libera a fost un henț a lui Copaci, 1 – 0.
Minutul 31, Rafael Stanecu lob din lateral gen Adrian Ilie, mingea cade in plasa laterală a coltului lung, 2 – 0.

Fotbal Arad

Daco-Getica – UTA 2 – 0 (2 – 0)

Editor: Cosmin Sorin Gherman