Azi am ramas fara ochelariide citit, evident ca nu te puteai astepta sa tina o vesnicie. Nici nu mai stiu de cand ii am – ramele, caci lentilele le-am schimbat anul trecut la Optivog unde am luat si rame pentru ochelarii de distanta, adica ce spun eu – am luat ochelarii cu tot cu lentile si evident cutia Guess. Acum cand a trebuit sa-mi fac iarasi ochelari, pentru ca pe la medicii astia nu gasesti doi ani la rand rame identice, m-am speriat cand m-am gandit la pret – am dat pe cei de firma undeva la putin peste 100 de euro parca.

Marketingul si ochelarii de firma sau cat costa informarea

Care elegatura intre marketing si informare? Pai sa va zic: sunt firme de Optica medicala care iti vand doar ramele pe bani – doar ca fiind scumpe, acopera si consultatia, lentilele clasice, etc. La altii insa totul costa, consultaia un ban, apoi daca vrei rame alti bani, iar lentilele alti bani in functie de ce fel sunt si din ce material – asa se face ca ai mereu impresia ca scapi mai ieftin, doar cand dai banii vezi ca iesi cam tot acolo.

Daca iei niste rame no-name, iesi chiar ieftin, sub 100 de lei – de multe ori. Lentilele nu sunt nici ele prea scumpe, asa ca daca te tine tot ansamblul macar 4 – 5 ani, la 100 de euro ai deja garantat intre 16 si 20 de ani ochelari. or fic ei de firma mai buni, mai frumosi mai eleganti, dar sigur nu-ti dau si de mancare si nu au control prin voce – sa-i cauti cand nu mai stii unde i-ai pus! Ar fi bine ca inainte sa faci o achizitie, sa te informezi, asa sigur ai de unde si cum sa alegi in cunostinta de cauza, daca nu faci ca mine, intri in primul butic, dai banii si pleci fericit!

rame ochelari

Marketingul și ochelarii de firma sau cât costa informarea