Desi am fost de cateva ori nevoit sa apelez la serviciile medicale din Arad, se pare ca de fapt trebuia sa merg la Timisoara, acolo se spune ca Spitalul privat Premiere este lider in Banat in ceea ce priveste serviciile medicale. Dupa ce odata am descoperit ca la privati in Arad ti se iau banii si pleci cum ai venit, apoi la urgente te lasa sa traiesti dar in niciun caz nu-ti fac mare branza – am plecat acasa cu o fractura de clavicula cu deplasare si nici nu mi-au zis ca este necesara operatia, ci ca trebuie sa stau cu un bandaj in 8 cateva saptamani [ sase ], acum ma gandesc cum ar fi fost in Timisoara.

Spitalul privat Premiere din Timisoara – lider in Banat la servicii medicale

Sincer sa fiu am fost operat in Ungaria la Orosháza , a costat 300 de euro operatia si spitalizarea timp de cinci zile. M-au dis la urgenta, nu m-au intrebat de asigurare si ce caut prin Ungaria, abia la finalul celor cinci zile, m-au intrebat daca am asigurare sau platesc cu banii jos. Cum nu aveam la mine 300 de euro, am mers acasa si am revenit cu banii a doua zi, a fost super de bine. Acum la Spitalul privat Premiere din Timisoara se depun eforturi sa nu mai lasa romanii sa plece in Ungaria la tratament. Eu eram acolo la niste prieteni, deci chiar a trebuit sa apelez la serviciile lor.

Inca se mai investesc bani in spitalul timisorean, dotari de ultima generatie, au peste 100 de paturi si estimeaza ca pana la finele anului 2018 vor ajunge la 250. Gama de tratamente este destul de vasta, deci cine stie, poate ca cele 400 de milioane de euro lasate in spitalele din Ungaria vor ramane in tara.

Spital Romania

Spitalul privat Premiere din Timișoara – lider in Banat la servicii medicale